Voordelen zakelijk abonnement

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een telefoon abonnement privé. Maar de voordelen en de verschillen tussen een zakelijk mobiel abonnement en privé zijn vaak onbekend. Zo heeft een zakelijk gsm-abonnement het voordeel dat de BTW aftrekbaar is. Lees nog meer voordelen van een zakelijk mobiel abonnement ten opzichte van een particulier abonnement.
Beste zakelijk abonnement voor ZZP'ers
De voordelen van een zakelijk mobiel abonnement
Zakelijk abonnement Particulier abonnement
Geen BKR-registratie
24/7 Klantenservice
Integratie vast en mobiel
Eenvoudige BTW Aftrek

Geen BKR-registratie

BKR-registratie geldt niet bij het aanschaffen van een zakelijke abonnement met telefoon of een zakelijk sim only abonnement.

BTW aftrekbaar

Een telefoon van de zaak gebruik je uiteraard voornamelijk voor zakelijk gebruik. Om deze reden zijn de kosten van je zakelijke telefoon aftrekbaar. Dit geldt voor zowel de abonnementskosten als eventuele kosten voor het toestel. Je mag deze kosten van zowel de inkomsten- als omzetbelasting aftrekken.

Voordelige aanbiedingen

Vaak zijn er een aantal aanbiedingen voor zakelijke abonnementen die niet gelden voor particulieren. Hiernaast ben je vaak sowieso goedkoper uit met een zakelijk abonnement, voornamelijk bij grotere bundels.

Snellere hulp

De meeste providers bieden voor zakelijke klanten een gratis 24/7 klantenservice aan. Zo word je altijd het snelst geholpen bij eventuele problemen met je zakelijke abonnement.

Hiernaast bieden veel providers persoonlijke hulp bij het kiezen van het beste abonnement voor jouw situatie. Zo heb je als ZZP’er waarschijnlijk andere behoeften dan een bedrijf met meerdere werknemers.

> Lees hier waar je op moet letten als je als ZZP’er een zakelijk abonnement afsluit.

Integratie vast en mobiel bellen

Enkele providers bieden de mogelijkheid om je zakelijke mobiele telefoon en je vaste telefoonnetwerk te integreren. Zo ben je altijd bereikbaar op je vaste nummer, zelfs als je onderweg bent.

De meest gekozen zakelijke sim only abonnementen

Zat redenen dus om eens te kijken of een zakelijk abonnement wat voor jou is. Bekijk hieronder de meest gekozen zakelijke abonnementen op een rij gezet.
Provider Bundel Prijs Meer info
2 jaar
0 GB 150 min/sms
€15.34 per maand
Bekijken
2 jaar
16 GB Onbeperkt
€20 per maand
Bekijken
2 jaar
10 GB Onbeperkt
€20.30 per maand
Bekijken
2 jaar
20 GB Onbeperkt
€26.50 per maand
Bekijken
2 jaar
25 GB Onbeperkt
€27 per maand
Bekijken