Voordelen zakelijk abonnement ten opzichte van een particulier abonnement

Een zakelijk GSM abonnement afsluiten hoeft niet moeilijk te zijn. Zit je te twijfelen of je een zakelijk abonnement op je bedrijf wilt afsluiten, dan hier de voordelen van een zakelijk mobiel abonnement ten opzichte van een particulier abonnement op een rij.

Met alle providers die graag hun eigen services vooraan zetten, kan het onduidelijk zijn welke voordelen een zakelijk abonnement nou daadwerkelijk kan bieden. Nu heeft iedereen tegenwoordig wel een particulier abonnement, maar zijn de verschillen met een zakelijk mobiel abonnement vaak niet bekend. Hieronder hebben we een aantal voordelen van een zakelijk gsm-abonnement ten opzichte van een particulier abonnement op een rij gezet.

Beste zakelijk abonnement voor ZZP'ers

Waarom een zakelijk abonnement?

De voornaamste redenen om een zakelijk telefoon abonnement te nemen zijn:
Geen BKR-registratie

BKR-registratie geldt niet bij het aanschaffen van een zakelijke abonnement met telefoon of een zakelijk sim only abonnement.

BTW aftrekbaar

Een telefoon van de zaak gebruik je uiteraard voornamelijk voor zakelijk gebruik. Om deze reden zijn de kosten van je zakelijke telefoon aftrekbaar. Dit geldt voor zowel de abonnementskosten als eventuele kosten voor het toestel. Je mag deze kosten van zowel de inkomsten- als omzetbelasting aftrekken.

Snellere hulp

De meeste providers bieden voor zakelijke klanten een gratis 24/7 klantenservice aan. Zo word je altijd het snelst geholpen bij eventuele problemen met je zakelijke abonnement.

Hiernaast bieden veel providers persoonlijke hulp bij het kiezen van het beste abonnement voor jouw situatie. Zo heb je als ZZP’er waarschijnlijk andere behoeften dan een bedrijf met meerdere werknemers.

Lees hier waar je op moet letten als je als ZZP’er een zakelijk abonnement afsluit.

Voordelige aanbiedingen

Vaak zijn er een aantal aanbiedingen voor zakelijke abonnementen die niet gelden voor particulieren. Hiernaast ben je vaak sowieso goedkoper uit met een zakelijk abonnement, voornamelijk bij grotere bundels.

Integratie vast en mobiel bellen

Enkele providers bieden de mogelijkheid om je zakelijke mobiele telefoon en je vaste telefoonnetwerk te integreren. Zo ben je altijd bereikbaar op je vaste nummer, zelfs als je onderweg bent.

De voordelen van een zakelijk mobiel abonnement
Zakelijk abonnementParticulier abonnement
Geen BKR-registratie
24/7 Klantenservice
Integratie vast en mobiel
Eenvoudige BTW Aftrek

De meest gekozen zakelijke sim only abonnementen

Zat redenen dus om eens te kijken of een zakelijk abonnement wat voor jou is. Nu is er nog best een verschil tussen providers en wat zij leveren bij een zakelijk telefoon abonnement. Voor een volledig overzicht van alle abonnementen en het verschil tussen de providers. Bekijk alle zakelijk sim only abonnementen. Hieronder hebben we een overzicht van de meest gekozen zakelijke abonnementen op een rij gezet.
ProviderBundelPrijsMeer info
2 jaar
4 GB Onbeperkt
€8.26 per maand
Bekijken
2 jaar
5 GB Onbeperkt
€18.23 per maand
Bekijken
2 jaar
16 GB Onbeperkt
€22 per maand
Bekijken
2 jaar
15 GB Onbeperkt
€22.37 per maand
Bekijken
2 jaar
25 GB Onbeperkt
€30 per maand
Bekijken
Een zakelijk telefoonabonnement kan dus veel voordelen hebben. Hiernaast kun je met enkele moderne telefoons op één toestel zowel zakelijk als privé bellen, dus hoef je niet meer elke dag met twee toestellen op pad. Voor meer informatie hierover lees ons artikel over de voordelen van een zakelijke gsm abonnement met dual-sim.Wil je direct een abonnement afsluiten, bekijk dan eens de huidige aanbiedingen voor een zakelijk abonnement met telefoon, of bekijk hier de beste sim only abonnementen.