Beste abonnement

Net zoals bij particuliere abonnementen is er op het gebied van zakelijke abonnementen heel veel keuze. Tegenwoordig is de internet bundel het meest belangrijk. Bij alle zakelijke providers kan je onbeperkt bellen en sms’en. Uiteraard is het ook nog mogelijk om een kleinere bel/sms bundel te kiezen.

Wij bieden u een overzichtelijk overzicht van de beste abonnementen in combinatie met een mobiele telefoon (naar keuze), waarbij gelet wordt op hoeveel belminuten en smsjes in het pakket zitten en welke prijs hieraan verbonden is. Ook geven we een overzicht van de beste abonnementen in combinatie met en zonder internet.

Beste zakelijk mobiel abonnement per provider

De beste zakelijke mobiele abonnementen hebben wij hieronder in een overzicht gezet. Het gaat hier om de zakelijke sim only die de providers aanbieden. Wanneer je op zoek bent naar het beste abonnement, dan kun je het beste kiezen voor een ruime databundel en een paar honderd belminuten zodat je niet makkelijk kosten buiten je bundel maakt. Daarbij raden wij aan om te kiezen voor een zakelijk abonnement met 4G.

Provider Databundel Internet snelheid Belminuten/sms Maandprijs
Vodafone 2.000 MB 4G – 225 Mbit/s Onbeperkt belminuten/smsjes

€ 25,-

Meer informatie

T-Mobile 5.000 MB 4G – 120 Mbit/s Onbeperkt bellen en smsen

€ 24,-

Meer informatie

KPN Logo 5.000 MB 4G – 225 Mbit/s Onbeperkt bellen en smsen

€ 28,-

Meer informatie

Tele2 10.000 MB 4G – 225 Mbit/s Onbeperkt bellen en smsen

€ 17,36

Meer informatie

Youfone 6.000 MB 4G – 225 Mbit/s Onbeperkt belminuten/smsjes

€ 23,-

Meer informatie

Telfort 5.000 MB 4G – 150 Mbit/s Onbeperkt belminuten/smsjes

€ 18,50

Meer informatie

Het beste zakelijk mobiel abonnement van de bovenstaande providers is van Tele2. Zij bieden de grootste databundel aan met het snelste 4G internet van Nederland. Daarnaast kan je onbeperkt bellen en sms’en dit kost je slechts € 21,- per maand. Let wel op dat dit om zakelijk sim only gaat en dat je telefoon dus sim lock vrij dient te zijn.

> terug naar het begin

Goedkope zakelijke abonnementen (zonder internet)

Als je op zoek bent naar goedkope zakelijke abonnementen zonder internet, dan hebben wij hieronder een overzicht gemaakt. Hierbij letten wij vooral op het aantal belminuten dat je bij een zakelijke provider kan krijgen. In veel gevallen zijn het aantal smsjes en belminuten gedeeld. Een 100 bel/sms houdt dan in dat je of 1 belminuut opmaakt of 1 sms.

Nr. Zakelijke provider Abonnement Prijs per maand Inhoud per maand Meer informatie
Provider nummer 1 Youfone Youfone Sim onlylink € 3,50 250 Bel/SMS Meer informatie
Provider nummer 2 Youfone Youfone Sim onlylink € 8,50 Onbeperkt Bel/SMS Meer informatie

Youfone is momenteel de enige zakelijke provider die nog een mobiel abonnement aanbiedt met alleen belminuten en smsjes. Bij de andere ben je verplicht om een databundel af te nemen, niet handig wanneer je geen gebruik wenst te maken van mobiel internet. Youfone is nog de enige zakelijke provider waar je alleen een bel/sms bundel kunt afnemen.

> terug naar het begin

Goedkope zakelijke abonnementen met internet

Als je niet op zoek bent naar het beste zakelijk mobiel abonnement, dan is wellicht het goedkoopste iets voor jou. Bij de onderstaande providers krijg je een ruim voldoende databundel met genoeg belminuten om de hele maand zaken te kunnen regelen zonder dat je buiten de bundel kosten maakt.

Provider Databundel Internet snelheid Belminuten/sms Maandprijs
Tele2 1.000 MB 4G – 225 Mbit/s Onbeperkt bellen en smsen

€ 11,57

Meer informatie

Youfone 1.500 MB 4G – 225 Mbit/s Onbeperkt belminuten/smsjes

€ 17,-

Meer informatie

T-Mobile 1.000 MB 4G – 120 Mbit/s Onbeperkt bellen en smsen

€ 19,-

Meer informatie

Bij Tele2 kan je het beste zakelijk mobiel abonnement krijgen voor de goedkoopste prijs. Voor 15,- per maand heb je al het goedkoopste zakelijk mobiele abonnement. Daarbij krijg je 1000 MB en kan je onbeperkt bellen en sms’en. Ook Youfone en T-Mobile bieden zeer goedkope abonnementen aan. Voor respectievelijk 17,- en 19,- heb je daar een zakelijk abonnement met minimaal 1000 MB en onbeperkt bellen en sms’en.

> terug naar het begin