Het beste zakelijk telefoon abonnement voor ZZP’ers

Als ZZP’er is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Nu is een van de voordelen van als ZZP’er werken, dat je in aanmerking komt voor een zakelijk mobiel abonnement. Om te weten wat het beste zakelijk telefoon abonnement is, wordt er gekeken naar de grootte van de bundel, de zakelijke telefoon en natuurlijk de prijs. Het is immers zonde als je te veel betaalt en uiteindelijk geen extra’s krijgt.

Het beste mobiel abonnement voor ZZP’ers

Het voordeel van een zakelijk abonnement voor ZZP’ers is dat het vaak goedkoper is. Hiernaast kun je het abonnement aftrekken bij de belasting. Ook betaal je minder als je buiten je bundel belt, sms’t of internet. Tele2 is de goedkoopste provider in vergelijking met Vodafone, T-mobile en KPN. In het onderstaande overzicht is weergegeven hoeveel je betaalt voor een Sim only abonnement met onbeperkt bellen/smsen en een grote databundel.
ProviderPrijsDatabundelBelminuten/smsMeer info

T-Mobile Sim Only
€22,-8 GB
4G – 225 Mbit/s
Onbeperkt bellen en smsenMeer informatie

Tele2 Sim Only
€14,8810 GB
4G – 225 Mbit/s
Onbeperkt bellen en smsenMeer informatie

Vodafone Sim Only
€30,0015 GB
4G – 225 Mbit/s
Onbeperkt bellen en smsenMeer informatie

KPN Sim Only
€27,8310 GB
4G – 225 Mbit/s
Onbeperkt bellen en smsenMeer informatie
*De contractduur van de abonnementen is 24 maanden.

Zoals te zien is Tele2 de goedkoopste provider. Je krijgt hierbij een grote databundel van 10GB en onbeperkt bellen en smsjes.

Een zakelijk mobiel abonnement met smartphone

In het bovenstaande overzicht zijn de beste Sim Only abonnementen te zien. Uiteraard kan het soms voordeliger of handiger zijn om een abonnement met toestel af te sluiten. Bij het afsluiten van een abonnement inclusief toestel moet je opletten op de specificaties van het toestel. Wil je bijvoorbeeld de allernieuwste zakelijke telefoon, dan kan de prijs van het abonnement aan de hoge kant liggen. Uiteraard zijn er ook zekelijke telefoons met een voordelige prijs/kwaliteit verhouding.

De providers

Het aangaan van een zakelijk mobiel abonnement is in feite niet heel verschillend van een particulier abonnement. Bij een zakelijk abonnement kom je als ZZP’er vaak wel voordeliger uit. Kijk hier voor de algemene voordelen van een zakelijk abonnement ten opzichte van een particulier abonnement. Er zijn in totaal vijf providers die een zakelijk telefoon abonnement aanbieden. Deze providers zijn:
T-Mobile is een grote provider met een ruim aanbod van zakelijke telefoons. Ze bieden het snelste mobiele netwerk van Nederland aan. Hiernaast kun je met een zakelijk abonnement van T-mobile niet alleen onbeperkt bellen in alle landen in de EU, maar ook in de VS. Ben je dus regelmatig op reis als ZZP’er, dan is T-Mobile een goede optie voor een zakelijk abonnement.Hiernaast biedt T-Mobile de mogelijkheid om maandelijks je hoeveelheid GB’s aan te passen. Dit is zeer handig wanneer je sommige maanden actiever bent met je zakelijke telefoon dan andere.
Tele2 biedt snel internet en zakelijk mobiel bellen tegen een scherpe prijs. Met hun huidig tarief van slechts 20,66 voor onbeperkt bel/sms + onbeperkt 4G databundel, zijn ze de goedkoopste zakelijke provider. Hiernaast biedt Tele2 voor een klein bedrag extra de mogelijkheid om maandelijks je zakelijke abonnement stop te zetten. Zo zit je nergens aan vast. Met Tele2 kun je ook gemakkelijk je mobiele nummer en je vaste nummer integreren. Zo ben je altijd via een vast nummer bereikbaar, of je nou thuis aan het werk bent, of onderweg.
Vodafone biedt de nieuwste smartphones in combinatie met verschillende zakelijke abonnementen. Vodafone maakt het gemakkelijk om te kiezen uit hun drie zakelijke paketten. Met de adviestool op hun website vindt je gemakkelijk welk pakket het best past bij uw onderneming. Heb je al internet en digitale TV van Ziggo dan krijg je nog eens €4,13/maand korting op je zakelijke telefoon abonnement bij Vodafone. Hiernaast krijg je bij alle zakelijk mobiele abonnementen bij Vodafone gratis Office 365.
KPN heeft alle nieuwste smartphones en biedt vaak interessante kortingen/extra’s bij aanschaf van een nieuw zakelijk abonnement. Heb je al Zakelijk Internet of Zakelijk Internet en TV van KPN, dan krijg je nog eens €4,13/maand extra korting. Ook krijg je dubbel zoveel data en kun je onderling gratis bellen met alle KPN telefoonnummers op jouw adres.KPN biedt voor bij zakelijke abonnementen ook een toestel vervangservice. Is je telefoon kapot, heb je binnen 4 uur een vervangende smartphone. Zo mis je nooit een belangrijk telefoontje.

Zakelijk gsm nieuws

Een zakelijk telefoon abonnement met internet in het buitenland Lees meer
Waar op te letten bij het kiezen van een nieuwe zakelijke telefoon Lees meer
Zakelijk telefoon abonnement gebruiksovereenkomst Lees meer