Een zakelijk telefoon abonnement met internet in het buitenland

Een zakelijk telefoon abonnement met internet in het buitenland
Wanneer je veel op reis bent in het buitenland, of door wilt werken wanneer je op vakantie bent, is het noodzakelijk om internet te hebben. Alle providers bieden bij een zakelijk telefoon abonnement de optie om buitenland bundels aan te schaffen.

Zakelijk internet in het buitenland

De buitenlandbundels verschillen sterk per provider. T-Mobile is de enige provider die standaard belminuten in de EU aanbiedt. Zo kan je bij een zakelijk telefoon abonnement van T-Mobile 300 minuten in de EU zonder extra kosten. Over het algemeen hanteren providers verschillende tarieven per land. De standaard internetbundels voor het buitenland gelden voor de landen in de Europese Unie. Mocht je buiten Europa willen internetten betaal je vaak meer per MB of voor de internetbundel. In veel grote steden kan je vaak gebruik maken van gratis Wi-fi, dit zelfde geldt bij de meeste restaurants en hotels. Let echter wel op dat openbare Wi-fi gelegenheden vaak minder goed beveiligd zijn. Het is daarom aan te raden om vertrouwelijke informatie zoals bankzaken te regelen via je eigen internetverbinding. In onderstaand overzicht zijn de verschillende bundels voor zakelijk internet in het buitenland te zien per provider.

Zakelijk internet in het buitenland

De buitenlandbundels verschillen sterk per provider. T-Mobile is de enige provider die standaard belminuten in de EU aanbiedt. Zo kan je bij een zakelijk telefoon abonnement van T-Mobile 300 minuten in de EU zonder extra kosten. Over het algemeen hanteren providers verschillende tarieven per land. De standaard internetbundels voor het buitenland gelden voor de landen in de Europese Unie. Mocht je buiten Europa willen internetten betaal je vaak meer per MB of voor de internetbundel.In veel grote steden kan je vaak gebruik maken van gratis Wi-fi, dit zelfde geldt bij de meeste restaurants en hotels. Let echter wel op dat openbare Wi-fi gelegenheden vaak minder goed beveiligd zijn. Het is daarom aan te raden om vertrouwelijke informatie zoals bankzaken te regelen via je eigen internetverbinding. In onderstaand overzicht zijn de verschillende bundels voor zakelijk internet in het buitenland te zien per provider..
ProviderAantal MB’sGeldigheid van de bundelBijzonderhedenPrijs per bundel
Tele2100 MB
500 MB
1.000 MB
30 dagen
30 dagen
30 dagen
Stopt automatisch€ 1,65
€ 4,96
€ 8,26
alt
T-Mobile35 MB
100 MB
500 MB
1.000 MB
24 uur
72 uur
7 dagen
14 dagen
Na 1.000 MB onbeperkt internet€ 1,61
€ 4,12
€ 12,39
€ 20,65
alt
KPN Logo250 MB30 dagenWanneer je data op is, wordt dit automatisch verlengt€ 5,-
alt

Vodafone
125 MB1 dagInclusief 125 sms’jes en belminuten€ 3,36
alt

Zakelijk internet in het buitenland bij Tele2 en T-mobile

De providers Tele2 en T-mobile bieden de beste mogelijkheden voor zakelijk internet in het buitenland. Zowel bij Tele2 als bij T-mobile kan je kiezen uit verschillende bundels. Het voordeel bij Tele2 is dat alle bundels één maand geldig zijn. Bij T-mobile ligt het eraan hoe groot de bundel is hoe lang deze geldig is. Mocht je veel internet in het buitenland gebruiken dan is het aan te raden om te kiezen voor T-mobile. Je kan daar namelijk onbeperkt internetten in het buitenland. Je moet echter wel kiezen voor de grootste bundel van 1.000 MB. Wanneer je 1.000 MB hebt verbruikt, wordt je internetsnelheid verlaagt naar 64 Kbps.Bij het kiezen van een zakelijk telefoon abonnement moet je, vooral als je veel op reis bent, ook de mogelijkheden voor het internet in het buitenland bekijken. Zoals te zien is in bovenstaande tabel zitten er veel verschillen in het aanbod van de providers. Ook de prijzen variëren sterk, waardoor het zeker de moeite waard is om dit mee te nemen bij het kiezen van een nieuw zakelijk telefoon abonnement.

Zakelijk gsm nieuws

Waar op te letten bij het kiezen van een nieuwe zakelijke telefoon Lees meer
Zakelijk telefoon abonnement gebruiksovereenkomst Lees meer
Een zakelijk mobiel abonnement: Betaalt mijn werkgever de kosten? Lees meer