KPN geeft korting op een zakelijk mobiel abonnementKPN heeft onlangs aangekondigd korting aan te bieden op haar zakelijk mobiele abonnementen. De kortingen gelden op de tweejarige contracten. Met deze abonnementen is KPN één van de meest voordeligste zakelijke providers.

Voordelig zakelijk mobiel abonnement bij KPN en Tele2

De korting die KPN aanbiedt lijkt een antwoord op de recent geïntroduceerde abonnementen van Tele2. Bij Tele2 is het nu mogelijk om een databundel aan te schaffen tot 24 GB. Bij KPN is het mogelijk om een databundel tot 10 GB aan te schaffen. In de meeste gevallen is dit al meer dan genoeg.

KPN biedt forse kortingen aan op een zakelijk mobiel abonnement. Zo krijg je bij de databundel van 1 GB € 7,50 korting en kom je uit op 10 euro per maand. In de onderstaande tabel is weergegeven wat de oude en nieuwe prijzen van de abonnementen zijn.

Databundel Oude prijs Nieuwe prijs
1 GB € 17,50 € 10,- Bestellen
3 GB € 27,50 € 15,- Bestellen
10 GB € 47,50 € 22,50 Bestellen

Zoals in de tabel is te zien biedt KPN nu zeer scherpe abonnementen aan. Wil je echter meer data, dan is het aan te raden om te kiezen voor Tele2. De zakelijke provider Tele2 heeft onlangs ook ‘Company Bundles’ geïntroduceerd. Dit houdt in dat je als bedrijf zijnde met z’n allen gebruik maakt van één databundel. De prijzen hiervan zijn op aanvraag.

Voordelen van een zakelijk mobiel abonnement

Er zijn talloze voordelen om een zakelijk mobiel abonnement aan te schaffen. Ten eerste is het mogelijk om de BTW die je betaald over zowel je abonnementskosten als de eenmalige betaling voor je telefoon af te trekken. Daar komt bij dat je ook je mobiele kosten mag aftrekken.

Ten tweede is het voordeel dat je als zakelijke klant meestal een eigen accountmanager krijgt waardoor je altijd direct geholpen wordt. Ook worden, mochten die er zijn, storingen altijd vrijwel direct opgelost. Ten slotte scheelt het een hele hoop administratie.