Een zakelijk telefoon abonnement met refurbished toestel

Ondernemend Nederland wordt steeds duurzamer, net als zakelijke telefoon abonnementen.
Het is namelijk mogelijk om een refurbished toestel te nemen bij je abonnement.

Het voordeel van een abonnement met een tweedehands toestel is dat het beter is voor het milieu. Veelal blijven oude telefoons thuis liggen in een kast of worden ze weggegooid. Deze vorm van recyclen zorgt ervoor dat leuke toestellen een stuk betaalbaarder zijn.

Wat is een refurbished toestel?

Een refurbished toestel is een smartphone die al door iemand anders is gebruikt. Deze worden vaak ingeleverd bij bepaalde instanties die de oude gebruiker een x bedrag voor het toestel geeft. Hierna wordt het refurbished toestel gecontroleerd op een aantal onderdelen en weer te koop aangeboden aan de consument.

  • Technische conditie 100%
  • Batterijcapaciteit min 85%
  • Simlockvrij
  • Schoon geheugen
  • Meest recente besturingssysteem

Naast dat de bovenstaande checks uitgevoerd worden krijg je vaak ook nog eens fabrieksgarantie, ondanks dat het toestel vele male goedkoper is dan een nieuwe. Bovendien krijgt het toestel nog een antibacteriële behandeling.

Goedkoop zakelijk refurbished abonnement

Momenteel bieden Tele2 en Simpel een goedkoop refurbished mobiel abonnement. Bij Simpel is het mogelijk om de iPhone 5 in een goedkope abonnementsvorm te krijgen. Concurrent Tele2 doet hier echter nog een schep bovenop door een refurbished iPhone6 aan te bieden voor slechts € 240,-. Deze kan in één keer afbetaald worden, of in termijnen. Het voordeel hiervan is dat er geen BKR registratie bij komt omdat het bedrag van het toestel onder de € 250,- ligt. Het toestel is verkrijgbaar in 3 kleuren: goud, grijs en zilver.

Het is naast de kleuren ook mogelijk om te kiezen tussen verschillende ‘sterren’. Je kan voor een 3 sterren iPhone kiezen, dit is een iPhone met gebruikssporen. Een iPhone met 5 sterren is zo goed als nieuw bij Tele2, hiervoor betaal je wel een kleine meerprijs.

Databundel Toestel Maandprijs
5 GB iPhone 6 – 3 sterren € 28,- Bestellen
10 GB iPhone 6 – 3 sterren € 31,- Bestellen
Unlimited iPhone 6 – 3 sterren € 35,- Bestellen