Vanaf 9 september 2016 is de pre-sale begonnen voor de iPhone 7. Speciaal voor de mensen die het allernieuwste materiaal willen start er al een pre-order. De eerste leveringen zullen plaatsvinden op 16 september 2016. Wij zochten voor je uit welke providers een zakelijk telefoon abonnement aanbieden met een iPhone 7. Een zakelijk telefoon abonnement met iPhone 7

Veranderingen van de iPhone 7

Wat kan je precies van de nieuwe iPhone verwachten? De nieuwste iPhone heeft er twee nieuwe kleuren bijgekregen: matzwart en glimmend gitzwart, welke de vervangers zijn voor de kleur Spacegray. De glimmend gitzwarte iPhone is alleen beschikbaar als je kiest voor een opslagcapaciteit van 128 GB of 256 GB. Daarnaast blijven de gebruikelijke kleuren zilver, goud en roségoud.

Opslagcapaciteit iPhone 7

Net zoals bij de voorgaande modellen van de iPhone is er een keuze uit een 4,7- Inch exemplaar (iPhone 7) en een 5,5-inch exemplaar (iPhone 7 Plus). De nieuwste iPhone heeft een instapmodel vanaf 32 GB of duurdere uitvoeringen van 128GB en 256GB. De opslagcapaciteit van 16GB en 64GB komen te vervallen. Deze verhoging van opslagcapaciteit is ideaal voor mensen die zich bevinden in de zakelijke markt. Zo kun je altijd alles opslaan en heb je gegevens snel en makkelijk bij de hand.

Verbeterde camera

Naast de kleuren en de opslagcapaciteit heeft de nieuwste iPhone een verbeterde camera, een nieuwe homeknop, is de telefoon waterbestendig en heeft de telefoon geen hoofdtelefoonaansluiting meer. De telefoon heeft een grotere lens gekregen met een 12-megapixel camera. Ook de frontcamera is voorzien van meer megapixel. De megapixels zijn verhoogd van 5 naar 7. De iPhone 7 plus heeft nog wat extra te bieden op het gebied van foto’s maken. Deze uitvoering is namelijk voorzien van groothoeklens en telefotolens, dat gebruikt wordt voor het inzoomen. De iPhone 7 plus combineert de foto’s van beide camera’s om er één mooie foto van te maken. De goede camera van de iPhone kan handig zijn om mooie foto’s mee te maken tijdens een borrel of natuurlijk een belangrijk werkoverleg.

Waterbestendig en geen hoofdtelefoonaansluiting meer

Daarnaast hoeft de je de nieuwe homeknop niet meer in te drukken. De telefoon reageert op trillingen. Omdat de iPhone 7 voldoet aan de IP67- standaard, is het toestel water- en stofbestendig. De laatste verandering is de hooftelefoonaansluiting die weggelaten is. In plaats daarvan kan je gebruik maken van Bluetooth of een Lightning-poort. Het laatst genoemde wordt door Apple meegeleverd bij het aanschaffen van het toestel. Kortom handige nieuwe veranderingen aan iPhone en zeker ook aan te raden voor een zakelijk telefoon abonnement.

De iPhone 7 met een zakelijk telefoon abonnement

De smartphone is zeer geschikt voor een zakelijk telefoon abonnement. Met een iPhone 7 heb je de nieuwste apparatuur en kan je optimaal gebruik maken van de hoeveelheid opslagcapaciteit. Vier providers bieden op dit moment een zakelijk telefoon abonnement aan met een iPhone 7. De abonnementen zijn te vinden in de onderstaande tabel, waarbij is uitgegaan van een iPhone 7 met 32GB en de kleur zwart.

ProviderSmartphoneAbonnementMaandprijs
Tele2 Zakelijk telefoon Abonnement Apple iPhone 7 32 GB BlackApple iPhone 7 32 GB Black5 GB
onb. minuten bellen/sms
4G (225 Mbit/s)
Totaal p.m € 33,06
eenmalig: € 24,79,-
alt
T-mobile Zakelijk telefoon Abonnement Apple iPhone 7 32 GB BlackApple iPhone 7 32 GB Black6 GB
Onbeperkt bellen/sms
4G (120 Mbit/s)
Totaal p.m € 41,50
toestelprijs eenmalig: € 0,-
Prijs per maand toestel: € 24,-
alt

De prijzen in de tabel zijn gebaseerd op een contractsduur van 24 maanden.

De Provider Tele2 is de voordeligste aanbieder voor een zakelijk telefoon abonnement met een iPhone 7. Alle providers bieden bij het toestel onbeperkt bellen en sms aan, handig voor een zakelijk telefoon abonnement. Er zit echter wel verschil in het aantal GB dat aangeboden wordt door de mobiele providers. Vodafone is het voordeligst maar biedt ook het minste GB per maand aan. De provider KPN biedt een ruim abonnement aan met maar liefst 10 GB. Het is aan te raden om eerst na te gaan hoeveel GB je denkt nodig te hebben, rekening te houden met de maximale internetsnelheid en dan te kijken welke provider het beste aansluit bij jouw wensen.