Tele2 voert de concurrentie op met Tele2 Nonstop. Beschikbaar in sim-only en met toestel

Vanaf 12 februari is het mogelijk om tele2 NonStop af te sluiten, uniek aan deze service van tele2 is dat je onbeperkt kunt bellen en sms’en. De kosten voor deze service bedragen 12,50 euro per maand, dit is een schrijntje vergeleken met de kosten die Vodafone en KPN hanteren voor de onbeperkt service. Deze kosten dan ook 30 tot 40 euro bij de concurrent, naast de basis kosten van 12,50 per maand komen er ook nog kosten van de data bundel bij. Voor 5 euro per maand heeft u een internet bundel van 200 MB, voorheen als u over de bundel heen ging werden er extra kosten gerekend per MB bij Tele2 NonStop is dat niet zo, de internet snelheid wordt dan drastisch gereduceerd maar u zal geen onverwachte kosten ontvangen. Tele2 biedt daarnaast de optie om extra MBs bij te kopen (tot 1000 MB), de klant zal worden geïnformeerd bij 80% en 100% van het totale gebruik. De optie om extra MBs bij te kopen zal worden gegeven zodra er over het datalimiet heen is gegaan. Stel: u koopt 1000 MB extra en gebruikt maar 500 MB vervalt de 500 MB die u nog over heeft aan het eind van de maand.

Bij Tele2 NonStop is er de keuze om een sim only aan te schaffen, je kan het ook met een toestel aanschaffen. Vanaf 25 euro per maand heb je al een uitgebreid abonnement inclusief toestel. De concurrentie biedt ook sim only abonnementen, de kosten liggen daar echter hoger en kan je rekenen op 30 euro per maand exclusief toestel! Tele2 biedt dit nu al aan voor 12,50 per maand (onbeperkt bellen en smsen, maar geen internet bundel) of 17,50 per maand (onbeperkt bellen en smsen en 200 mb databundel + onbeperkt internet)

Als je nu al weet dat je dit wilt aanschaffen kan je gebruik maken van klink dan op deze link om je direct in te schrijven.