Zakelijk mobiel abonnement met laptop

aanbiedingen met laptopVele aanbieders van zakelijke abonnementen stunten nu met mobiele abonnementen in combinatie met een leuk cadeau zoals een laptop, tablet of zelfs een televisie. Natuurlijk moet u hierbij goed uitkijken dat u niet te veel betaalt. Wij geven u hierbij een overzicht van de beste deals in combinatie met een cadeau.

Goedkope GSM abonnementen met gratis laptop

Nr. Zakelijke provider Abonnement Prijs per maand Inhoud per maand meer informatie
Provider nummer 1
Vodafone Zakelijke GSM Abonnementen

Vodafone Red Essentiallink
1x Microsoft Lumia 550
1x Acer Aspire ES1-521-24WZ

€ 32,23
150 Minuten
Onbeperkt SMS’en
1500 MB
alt
alt
Provider nummer 2
Vodafone Zakelijke GSM Abonnementen

Vodafone Red Essential link
1x Microsoft Lumia 550
1x Lenovo B50-80 i5 core

€ 41,32
150 Minuten
Onbeperkt SMSen
1500 MB
alt
alt
Provider nummer 3
Vodafone Zakelijke GSM Abonnementen

Vodafone Red Essential link
1x Microsoft Lumia 550
1x Asus Notebook

€ 38,02
Onbeperkt minuten
Onbeperkt SMS’en
1500 MB
alt
alt

Zakelijk mobiel abonnement met laptop aanbiedingen

In het bovenstaande overzicht staan de beste deals in combinatie met een cadeau. In dit geval bevat het cadeau een gratis laptop dat je krijgt bij een zakelijk mobiel abonnement. De zakelijke provider die je hierbij krijgt is Vodafone, mocht je liever een andere provider willen bij deze deals, dan kun je naar de aanbieding gaan en een andere zakelijke provider selecteren. Het is tevens mogelijk om een uitgebreider abonnement te selecteren, let hierbij wel op dat de maandprijs zal stijgen.

Zelf je zakelijk mobiel abonnement met cadeau samenstellen

Naast de scherpe aanbiedingen, is het tevens mogelijk om je eigen zakelijk mobiel abonnement met cadeau samen te stellen. Hierbij kun je uit allerlei cadeaus kiezen, van laptops en tablets tot televisies en espresso machines. Bovendien kun je zelf bepalen hoeveel je per maand voor je abonnement betaalt, let wel op dat je bij een lager maandbedrag aan een hogere eenmalige betaling moet voldoen.

Zelf je eigen zakelijk mobiel abonnement met cadeau samenstellen

Tips voor een zakelijk mobiel abonnement met laptop

Als je kiest voor een zakelijk mobiel abonnement met laptop, dan is het raadzaam om goed te kijken naar de hoeveelheid MB’s, belminuten en SMS’jes. In sommige gevallen is er een mooie aanbieding met een gratis laptop, maar krijg je hierbij een zeer beperkt mobiel abonnement. Als zakelijke gebruiker wil je voldoende MB’s hebben om overal gebruik te kunnen maken van het internet. Daarbij zijn voldoende belminuten belangrijk om telefonische afspraken te kunnen regelen zonder dat je zorgen hoeft te maken om je maandelijkse limiet.

Wij raden aan om te kiezen voor een databundel vanaf 1 GB, hiermee kun je voldoende online zaken regelen met snel 4G internet. Bovendien kun je hiermee ook op je gratis laptop of tablet internetten. Bij Tele2 wordt een maximale 4G snelheid van 150 Mbit/s gehanteerd, hun 4G dekking is echter nog niet landelijk. Bij Vodafone ligt de maximale 4G snelheid op 225 Mbit/s, bovendien heeft Vodafone een landelijke 4G dekking.