Voordelen van een zakelijke gsm abonnement met dual-sim

Voordelen van een dual sim telefoon bij een zakelijk abonnement

Wanneer je voor je werk veel moet bellen en een apart zakelijk toestel hebt, kan het vermoeiend zijn om telkens met zowel je zakelijke als privé telefoon op pad te gaan. dual-sim telefoons zijn de oplossing voor dit probleem. dual-sim telefoons hebben ruimte voor twee simkaarten. Zo kun je je zakelijke abonnement en je privé abonnement tegelijk gebruiken op één toestel. Je behoudt uiteraard wel twee aparte telefoonnummers.

Soorten dual-sim

Er zijn voornamelijk twee soorten Dual-sim telefoons, namelijk Dual-Active en Dual-Standby. Hoewel er op de markt nog wel eens onderscheid wordt gemaakt tussen de twee, zijn de verschillen eigenlijk alleen merkbaar bij verouderde netwerken (2G). Het kan wel voorkomen dat je bij Dual-Standby toestellen enkele instellingen moet aanpassen om optimaal gebruik te maken van de Dual-Sim functionaliteiten.

De beste dual-Sim toestellen

Samsung Galaxy A7 dual-sim De Samsung Galaxy A7 is de opvolger van de A6+. Hoewel het niet meer het nieuwste model in de A serie is, biedt deze telefoon goede functionaliteiten voor een voordelige prijs. De A7 heeft een prachtig scherm en maakt haarscherpe foto’s. Uiteraard bevat de Samsung Galaxy A7 twee simkaart slots, dus is deze telefoon uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik.

Beste Deals

ProviderPrijs
T-Mobile
32,-/mnd
Eenmalig: 24,70
Bekijk deal
Tele2
21,48 /mnd
Eenmalig:24,79
Bekijk deal
Vodafone
37,44/mnd
Eenmalig:4,70
Bekijk deal

Huawei Mate 20 pro dual-simDe nieuwste en meest volledige smartphone van Huawei op de markt. De Mate 20 pro maakt prachtige foto’s en video’s. Doro het gebruik van wel 3 camera’s maakt de telefoon zelfs goede opnames bij weinig licht. De Mate 20 pro is wat aan de prijzige kant, maar biedt dan ook wel de nieuwste functionaliteiten, waaronder een vingerafdrukscanner in het scherm. Met de dual-sim functionaliteit is deze smartphone uitermate geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Beste Deals

ProviderPrijs
Tele2
42,15/mnd
Eenmalig:24,79
Bekijk deal
T-Mobile
52,50/mnd
Eenmalig:24,70
Bekijk deal
Vodafone
50,66 /mnd
Eenmalig: 4,70
Bekijk deal

Samsung Galaxy Note 9 dual-sim De Samsung Galaxy Note 9 is een zeer krachtige telefoon. De accucapaciteit van deze smartphone zorgt ervoor dat je deze met gemak de hele dag door kan gebruiken. Hiernaast wordt de telefoon geleverd met stylus pen. Hiermee kan de gebruiker een aantal unieke functionaliteiten gebruiken. Ben je dus de hele dag op pad voor werk of privé, dan is de Samsung Galaxy Note 9 de perfecte dual-sim telefoon voor jou.

Beste Deals

ProviderPrijs
Tele2
41,32/mnd
Eenmalig:24,79
Bekijk deal
T-Mobile
59,50/mnd
Eenmalig: 24,70
Bekijk deal
KPN dual sim samsung galaxy note 9
60,-/mnd
Eenmalig:0,-
Bekijk deal

Hierboven staan slechts een paar van de telefoons die Dual-Sim hebben. Echter wordt het steeds gebruikelijker voor moderne smartphones om dual-sim aan te bieden. klik dan hier voor alle zakelijke abonnementen met telefoon. Heb je al een telefoon met dual-sim, klik hier voor alle zakelijke Sim Only abonnementen.

De voordelen van een zakelijke dual-sim telefoon

Het grootste voordeel van een zakelijke dual-sim telefoon, is het feit dat je nooit meer twee telefoons op zak hoeft te hebben. Zo ben je altijd bereikbaar voor je vrienden en je collega’s. Uiteraard kun je instellen dat je op bepaalde tijden, bijvoorbeeld in het weekend, niet bereikbaar bent op je zakelijke simkaart. Ook als je regelmatig in het buitenland bent, kan een dual-sim telefoon een goede optie zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een abonnement voor in Nederland en een abonnement voor in het buitenland afsluiten. Zo kom je nooit voor onverwachtse roaming kosten te staan.

Het verschil tussen zakelijk dual-sim en duo sim.

Het is belangrijk dat u niet de vergissing maakt met duo sim, duo sim is anders dan dual-sim. Bij duo sim zijn er 2 simkaarten met het zelfde nummer, dit is bijvoorbeeld voor medewerkers die altijd bereikbaar moeten zijn en zelf op het kantoor en op de werkvloer aanwezig zijn. Duo sim betekend dus 2 telefoons met het zelfde nummer.

Zakelijk gsm nieuws

Een zakelijk telefoon abonnement met internet in het buitenland Lees meer
Waar op te letten bij het kiezen van een nieuwe zakelijke telefoon Lees meer
Zakelijk telefoon abonnement gebruiksovereenkomst Lees meer