Tablets in opkomst en gratis in combinatie met een zakelijk mobiel abonnement

tablet in combinatie met zakelijk abonnement

TabletsTablets beginnen momenteel razend populair te worden en kunnen gratis verkregen worden in combinatie met een zakelijk gsm abonnement.

Tablets zijn sterk in opkomst en al razendpopulair bij particuleren. Echter ook onder ondernemers wordt dit product steeds populairder. Een tablet is namelijk ook super gemakkelijk voor zakelijk gebruik, men kan namelijk gemakkelijk ideen uitwerken en laten zien aan anderen. Tevens is een tablet natuurlijk ook super gemakkelijk voor onderweg, hij is lichter dan een laptop en neemt minder plek in beslag. Momenteel zijn er meerdere providers die mooie aanbiedingen hebben; een gratis tablet in combinatie met een zakelijk mobiel abonnement.

Zakelijk mobiel abonnement met tablet

iPad AirDe Apple iPad Air 2 is de ideale tablet voor een zakelijk mobiel abonnement. De zakelijke tablet heeft een A8X 64Bit processor en een 8 megapixel camera. Daarnaast ondersteunt de iPad ook de wifi AC-standaard en kan je internetten via 4G. Met het opslaggeheugen van 16 GB kan je voldoende foto’s en video’s opslaan. De tablet is in combinatie met een zakelijk mobiel abonnement beschikbaar bij Vodafone en T-mobile.

Zakelijke provider Abonnement Prijs per maand meer informatie
Vodafone Zakelijke tablet Abonnementen

Vodafone Mobiel Internetlink
Apple iPad Air 16 GB
500 MB internet

€ 32,50
Eenmalig: € 208,50
alt
alt
T-mobile Zakelijke tablet Abonnementen

T-mobile Mobiel Internetlink
Apple iPad Air 16 GB
1000 MB internet

€ 27,50
Eenmalig: € 341,50
alt
alt