Zakelijk mobiel internet en bellen in het buitenland Internetten en bellen in het buitenland is vaak een stuk voordeliger wanneer je een internet of belbundel aanschaft. Providers hanteren verschillende zones en tarieven. Zakelijk GSM abonnement heeft een duidelijk overzicht gemaakt per provider om te zien wat voor een bundels de providers aanbieden.

Zakelijke provider voor internet in het buitenland

Op het gebied van internet in het buitenland ben je het beste uit bij Tele2 en T-mobile. Beide providers bieden uitgebreide mogelijkheden. Het voordeel van T-mobile is dat je onbeperkt internet kan kopen in de Europese Unie. Bij de grootste bundel, van 1.000 MB, wordt je internetsnelheid na de 1.000 MB automatisch verlaagd naar 64 Kbps. Hiermee zal je niet meer video’s kunnen bekijken, maar het ophalen van je mail of Whatsappen zal geen probleem zijn.

Zakelijke provider voor bellen in het buitenland

Tele2 biedt de goedkoopste mogelijkheden voor internet in het buitenland. Je hebt al 100 MB internet voor € 1,65 in de Europese Unie. Wil je echter ook kunnen bellen in het buitenland dan is het aan te raden om te kiezen voor KPN. Bij KPN kan je namelijk verschillende sms- en belbundels aanschaffen. Voor € 3,49 kan je al 100 sms’jes versturen of 100 minuten bellen of 100 MB gebruiken.

Wanneer je een zakelijk telefoon abonnement wilt aanschaffen en je regelmatig internet in het buitenland nodig hebt, is het aan te raden om de verschillende providers ook op dit criteria te vergelijken.