Zakelijk mobiel abonnement met laptop aanbiedingen

Wanneer je voor je werk vaak onderweg bent of een lange reistijd in de trein hebt, kan een laptop je in staat stellen om overal en altijd aan het werk te kunnen. Een zakelijk gsm abonnement kun je afsluiten in combinatie met een laptop waarbij je een maandelijks bedrag betaalt voor de laptop.

Zakelijke provider Laptop Prijs Inhoud Meer informatie
Vodafone Zakelijke GSM Abonnementen

Vodafone Red


Apple Macbook Air 13 inch
Core i5 1.4 GHZ 8GB RAM

€ 49,00
per maand
Onbeperkt Minuten
Onbeperkt SMS
3000 MB
Meer informatie
Vodafone Zakelijke GSM Abonnementen

Vodafone Red


Lenovo Notebook Essential
V110-15 15,6 inch

€ 39,00
Per maand
Onbeperkt Minuten
Onbeperkt SMS
3000 MB
Meer informatie

In het bovenstaande overzicht staan de beste deals in combinatie met een cadeau. In dit geval bevat het cadeau een gratis laptop dat je krijgt bij een zakelijk mobiel abonnement. De zakelijke provider die je hierbij krijgt is Vodafone, mocht je liever een andere provider willen bij deze deals, dan kun je naar de aanbieding gaan en een andere zakelijke provider selecteren. Het is tevens mogelijk om een uitgebreider abonnement te selecteren, let hierbij wel op dat de maandprijs zal stijgen.

Zelf je zakelijk mobiel abonnement met cadeau samenstellen

Ben je op zoek naar een ander cadeau in plaats van een laptop dan kun je nog uit andere cadeau’s kiezen. Je kunt hier verschillende cadeau’s kiezen zoals Tablets, printers, televisies en camera’s. Je kunt zelf kiezen om dit in combinaties te doen met een sim only abonnement of een abonnement met een telefoon.

Andere Cadeau’s

Tips voor een zakelijk mobiel abonnement met laptop

Als je kiest voor een zakelijk mobiel abonnement met laptop, dan is het raadzaam om goed te kijken naar de hoeveelheid MB’s, belminuten en SMS’jes. In sommige gevallen is er een mooie aanbieding met een gratis laptop, maar krijg je hierbij een zeer beperkt mobiel abonnement. Als zakelijke gebruiker wil je voldoende MB’s hebben om overal gebruik te kunnen maken van het internet. Daarbij zijn voldoende belminuten belangrijk om telefonische afspraken te kunnen regelen zonder dat je zorgen hoeft te maken om je maandelijkse limiet.

Als zakelijke gebruiker kun je ook kiezen om een zakelijk abonnement af te sluiten wanneer de werknemer al een laptop heeft. Een zakelijk abonnement met een data bundel in combinatie met een zakelijke telefoon kan als wifi hotspot dienen voor een laptop. Dit is erg handige voor de werknemers die onderweg werken en/of vaak op een andere locatie zijn. Een data bundel van rond de 5GB is al meer dan genoeg om te voldoen in het standaard mail verkeer en gebruik van intranet e.d. Door de hoge 4G snelheden van de huidige zakelijke abonnementen is de internetsnelheid vaak vele male hoger dan WiFi in het openbaar vervoer of op openbare plekken, daarnaast is het vaak vele malen veiliger.