Meerdere aansluitingen

Bij zakelijke abonnementen kan je kiezen voor één aansluiting of voor meerdere aansluitingen. Vaak zijn pakketten goedkoper als je meerdere aansluitingen afneemt. Daarnaast is het ook een stuk handiger voor de administratie.

Daarnaast kan je vaak kiezen voor extra pakketten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onderling gratis te kunnen bellen. Het grootste voordeel is dat je MB’s onderling kunt verdelen. Je hebt als het ware één grote bundel. Wanneer een werknemer dus meer gebruikt en een ander minder, komt dit mooi in balans.

Goedkope abonnementen, meerdere aansluitingen

Er zijn momenteel vier zakelijke providers die goedkope abonnementen met meerdere aansluitingen aanbieden. Dit zijn: KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone. Per provider is uitgelegd hoe het in zijn werk gaat en wat de kosten zijn.

De voordelen van meerdere zakelijke mobiele aansluitingen

Over het algemeen is het dus een voordeel dat je MB’s onderling kunt verdelen. Daarnaast heb je één bundel voor alle werknemers. Grootverbruikers worden dus eenvoudig gecompenseerd met kleinverbruikers. Zo hoef je niet per werknemer te kijken wat het handigst is.

Je kunt ook altijd kiezen om een zakelijk telefoon abonnement te nemen met of zonder telefoon. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om iedere werknemer ook een zakelijke telefoon te geven. Let er echter wel op dat bijna iedereen tegenwoordig al een smartphone heeft en er misschien niet op zit te wachten om altijd twee telefoons bij zich te hebben. Ons advies is daarom ook om te kiezen voor sim only abonnementen.

KPN Flex

KPN Zakelijk Flex

KPN biedt met haar KPN Flex een ruime keuze van sim only abonnementen aan. Er zijn in totaal vijf varianten die beschikbaar zijn. Zo past er altijd wel iets bij uw werknemers. Het voordeel van KPN is dat ze een optimale bereikbaarheid hebben en snel 4G internet. Daarnaast kan je met de bundels vanaf 1 GB ook zestig dagen per jaar zonder extra kosten bellen, sms’en en internetten in heel Europa.

Grote bundels zijn relatief goedkoop. Wanneer je een aantal bundels van 10 GB aanschaft, heb je in principe onbeperkt internet. Het is namelijk erg lastig om dat allemaal op te maken in één maand. Kleine bundels zijn relatief duur. Let echter wel op dat wanneer je bijvoorbeeld 5 keer een 10 GB bundels aanschaft en daarnaast wat losse bundels, je ook genoeg data hebt.

Bundel naam Minuten/SMS Data Prijs
Flexibel 0,10 cent 0,20 cent € 10,-
Bundel 150 500 MB € 20,-
Bundel XL Onbeperkt 1 GB € 25,-
Onbeperkt Onbeperkt 10 GB € 35,-
Onbeperkt XL Onbeperkt 20 GB € 45,-

Tele2 Sim only

Tele2 Zakelijk sim only

Tele2 biedt zowel abonnementen met zakelijke telefoons als sim only’s aan. Tele2 biedt overal 4G internet aan. Je kunt kiezen tussen maandelijks opzegbare abonnementen, één- en tweejarige abonnementen. Dit is dus ideaal voor bedrijven. Tele2 heeft ook nog eens een actie waarbij je de eerste maand gratis en vrijblijvend gebruik kunt maken van het abonnement.

Je kunt kiezen tussen individuele en groepsbundels. Dit houdt in dat werknemers dus echt een eigen databundel kunnen hebben of dat je één groepsbundel hebt waarbij al je werknemers gebruik van kunnen maken.

Abonnementsvorm Minuten/SMS Data Prijs
1 Maand Onbeperkt 1 GB 10,75
1 Jaar Onbeperkt 5 GB 17,36
2 Jaar Onbeperkt 24 GB 28,93

T-Mobile Sim only

T-Mobile Zakelijk Sim only

T-Mobile is de ideale zakelijke provider voor bedrijven die vaak in het buitenland zitten. Er zit namelijk altijd een belbundel van 120 minuten binnen de EU bij. Mocht je het grootste abonnement bij T-Mobile aanschaffen, dan heb je een onbeperkte belbundel voor in de Europese Unie. Ook kan je onbeperkt internet met de grootste bundel. Je kunt echter maar maximaal vijf sim kaarten aanvragen bij T-Mobile. Voor kleine bedrijven is dit perfect, voor groter bedrijven komt dit minder goed uit.

Minuten/SMS Minuten in EU Data Prijs
Onbeperkt 120 minuten 1 GB 19,-
Onbeperkt 120 minuten 5 GB 24,-
Onbeperkt Onbeperkt EU Onbeperkt 35,-

Vodafone ONE

Vodafone Zakelijk One

Bij Vodafone kunnen werknemers onderling gratis bellen. Als werkgever is Vodafone handig omdat je de kosten kunt voorspellen en beheersen. Vodafone richt zich voornamelijk op ondernemers in het MKB. Ook is Vodafone eenvoudig te integreren met andere Vodafone diensten zoals vast internet en vaste telefonie.

Minuten/SMS Data Prijs
Onbeperkt 500 MB 25,-
Onbeperkt 1 GB 30,-
Onbeperkt 2 GB 35,-

Terug naar boven