Beste zakelijk mobiel abonnement

Net zoals bij particuliere abonnementen is er op het gebied van zakelijke abonnementen heel veel keuze. Zo moet er bepaald worden hoeveel belminuten en sms tegoed er nodig is en kan er ook nog gekozen worden voor mobiel internet.

Wij bieden u een overzichtelijk overzicht van de beste abonnementen in combinatie met een mobiele telefoon (naar keuze), waarbij gelet wordt op hoeveel belminuten en smsjes in het pakket zitten en welke prijs hieraan verbonden is. Ook geven we een overzicht van de beste abonnementen in combinatie met internet.

Beste zakelijk mobiel abonnement per provider

De beste zakelijke mobiele abonnementen hebben wij hieronder in een overzicht gezet. Het gaat hier om de zakelijke sim only die de providers aanbieden. Wanneer je op zoek bent naar het beste abonnement, dan kun je het beste kiezen voor een ruime databundel en een paar honderd belminuten zodat je niet makkelijk kosten buiten je bundel maakt. Daarbij raden wij aan om te kiezen voor een zakelijk abonnement met 4G.

ProviderDatabundelInternet snelheidBelminuten/smsMaandprijs
Vodafone500 MB4G – 225 Mbit/s275 belminuten/smsjes

€ 27,50

alt
T-Mobile2.000 MB4G – 120 Mbit/sOnbeperkt bellen en smsen

€ 28,50

alt
KPN Logo5000 MB4G – 225 Mbit/sOnbeperkt bellen en smsen

€ 32,50

alt
Tele24000 MB4G – 225 Mbit/sOnbeperkt bellen en smsen

€ 18,00

alt
Youfone4000 MB3G – 14,4 Mbit/s450 belminuten/smsjes

€ 28,00

alt
Telfort2500 MB4G – 150 Mbit/s300 belminuten + onbeperkt smsen

€ 23,14

alt

Het beste zakelijk mobiel abonnement van de bovenstaande providers is van Vodafone. Zij bieden de grootste databundel aan met het snelste 4G internet van Nederland. Daarbij krijg je bijna 300 belminuten en een onbeperkt aantal smsjes, dit kost je slechts € 25,- per maand. Let wel op dat dit om zakelijk sim only gaat en dat je telefoon dus sim lock vrij dient te zijn.

> terug naar het begin

Goedkope zakelijke abonnementen (zonder internet)

Als je op zoek bent naar goedkope zakelijke abonnementen zonder internet, dan hebben wij hieronder een overzicht gemaakt. Hierbij letten wij vooral op het aantal belminuten dat je bij een zakelijke provider kan krijgen. In veel gevallen zijn het aantal smsjes en belminuten gedeeld. Een 100 bel/sms houdt dan in dat je of 1 belminuut opmaakt of 1 sms.

Nr.Zakelijke providerAbonnement Prijs per maandInhoud per maandmeer informatie
Provider nummer 1YoufoneYoufone Sim onlylink€ 8,00450 Bel/SMS
alt
alt


Provider nummer 2YoufoneYoufone Sim onlylink€ 12,00Onbeperkt Bel/SMS
alt
alt

Youfone is momenteel de enige zakelijke provider die nog een mobiel abonnement aanbiedt met alleen belminuten en smsjes. Bij de andere ben je verplicht om een databundel af te nemen, niet handig wanneer je geen gebruik wenst te maken van mobiel internet. Als je gebruik wilt maken van onbeperkt bellen verplicht Youfone je om een 200 MB databundel af te nemen, deze kun je niet uitzetten en kost € 5,- per maand extra.

> terug naar het begin

Goedkope zakelijke abonnementen met internet

Als je niet op zoek bent naar het beste zakelijk mobiel abonnement, dan is wellicht het goedkoopste iets voor jou. Bij de onderstaande providers krijg je een ruim voldoende databundel met genoeg belminuten om de hele maand zaken te kunnen regelen zonder dat je buiten de bundel kosten maakt.

Nr.Zakelijke providerAbonnement Prijs per maandInhoud per maandmeer informatie


Provider nummer 1

T-mobile Logo

T-Mobile Sim onlylink € 22,78

Onbeperkt Bellen
1000MB Internet
4G – 100 Mbit/s

alt
alt


Provider nummer 2KPN Sim onlylink€ 25,00200 Minuten&SMS
5000 MB
4G – 150 Mbit/s
alt
alt


Provider nummer 3

Vodaone Logo

Vodafone Sim onlylink€ 27,50100 Minuten
200MB Internet
3G – 43 Mbit/s
alt
alt

Wanneer je veel gebruik maakt van mobiel internet, dan raden wij aan om een abonnement bij KPN te nemen. Zij bieden een zeer grote databundel aan met razendsnel 4G internet voor een goedkope prijs. Hoewel Vodafone het goedkoopste is, biedt T-Mobile voor € 1,21 extra per maand onbeperkt bellen en een vijf keer zo grote databundel aan. Bij de 1000MB databundel krijg je een 100 Mbit/s 4G snelheid, let wel op dat T-Mobile nog geen landelijke 4G dekking heeft.

> terug naar het begin