Blackberry heeft onlangs een nieuwe telefoon uitgebracht: de BlackBerry Passport. Deze telefoon is compleet anders in vergelijking met de oudere modellen van Blackberry. De telefoon kenmerkt zich door het vierkante desgin én een fysiek toetsenbord. Het is een ideale smartphone voor een betaalbaar zakelijk telefoon abonnement.

Een zakelijk telefoon abonnement met BlackBerry Passport

Een opvallende smartphone met een zakelijk telefoon abonnement

De BlackBerry Passport heeft een 4,5″ inch touchscreen mét een fysiek toetsenbord. Deze twee functies samen maken de telefoon zeer gemakkelijk in gebruik. De zakelijke telefoon beschikt over een 2,3 GHz quad core processor, in combinatie met het 3 GB aan werkgeheugen maakt het deze telefoon zeer snel. Naast de krachtige specificaties kenmerkt de BlackBerry Passport zich ook met het HD display van maar liefst 1440 x 1440 pixels. Dit zorgt voor een haarscherp beeld. Daarnaast biedt de telefoon, dankzij de IPS technologie, grote kijkhoeken en een goede zichtbaarheid in de buitenlucht. De accuduur is zeer indrukwekkend. Met een 3450 mAh accu kan je gemakkelijk een hele dag gebruik maken van je telefoon zonder dat je hem hoeft op te laden. De zakelijke telefoon heeft een opslagcapaciteit van 32 GB. Kortom het is een zeer krachtige telefoon in een fraai design.

“De BlackBerry Passport is een flink werkpaard dat zich met gemak laat meten met andere smartphones in het hogere segment”

Deze smartphone is ideaal voor een zakelijk telefoon abonnement waarbij je niet te veel wilt betalen, maar wel een bijzondere telefoon wilt hebben. De BlackBerry Passport heeft hele goede specificaties en een bijzonder design. Vier providers bieden de Blackberry Passport aan in samenwerking met een zakelijk telefoon abonnement.

Een betaalbaar zakelijk telefoon abonnement

Telfort biedt het meest betaalbare zakelijk telefoon abonnement aan met de BlackBerry Passport. Voor € 23,15 per maand krijg je 150 belminuten, 1000 MB en kan je onbeperkt sms’en. Je betaalt als eenmalige kosten € 215,-. Vooral qua specificaties en het beeldscherm onderscheidt de smartphone zich ten opzichte van andere smartphones in hetzelfde segment. Deze zakelijke telefoon is daarom ook zeker aan te raden omdat de prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed is.

De BlackBerry Passport is niet de enige smartphone die een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Zo zijn ook de Sony Xperia Z5, de Huawei P8 en de Samsung Galaxy S5 zeer goede smartphones tegen een aantrekkelijk prijs, ideaal dus voor een zakelijk telefoon abonnement. De Sony Xperia Z5 kenmerkt zich door de uitstekende camera van 23-megapixel. De Huawei P8 heeft een zeer krachtige processor in vergelijking met andere telefoons in haar klasse. De Samsung Galaxy S5 heeft over het algemeen goede specificaties voor die prijs. Kortom de allernieuwste telefoons hoeven niet per se de beste koop te zijn, zo kan je hele krachtige of stijlvolle zakelijke telefoons kopen voor een aantrekkelijke prijs.