Zakelijk mobiel abonnement met dual sim telefoon

Zakelijk mobiel abonnement met iPhone 6S Het is voordelig om een zakelijk mobiel abonnement aan te schaffen met een dual sim telefoon. Met een dual sim telefoon kun je twee simkaarten plaatsen. Hiermee kun je privé en zakelijk gescheiden houden.

Dual sim telefoon bij zakelijk mobiel abonnement

Wanneer je een telefoon met dual sim hebt, kun je twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken. Zo kun je een zakelijk sim only abonnement afnemen en daarnaast ook een privé abonnement. Je kunt er ook voor kiezen om op één simkaart enkel een abonnement met belminuten en sms’jes aan te schaffen, en op de andere simkaart een databundel. Zo kun je de voordelen van verschillende providers gebruiken. Je kunt op een gemakkelijke manier zakelijk en privé gescheiden houden en je hebt maar één telefoon nodig. Ook voor de administratie is een dual sim telefoon ideaal. De providers houden de gebruikte minuten/sms’jes/data bij, waardoor je in één oogopslag kunt zien wat aftrekbaar is voor je zakelijke rekening.

Zakelijke gesprekken zijn volledig aftrekbaar, daarnaast is ook de aanschaf van je zakelijke telefoon aftrekbaar en de abonnementskosten. Privé gesprekken daarentegen zijn niet aftrekbaar. Een dual sim telefoon is dus ideaal om eenvoudig te zien welk gedeelte wel en niet aftrekbaar is bij de Belastingdienst.

Zakelijk mobiel abonnement met Honor 6+

Er zijn momenteel vier providers die een zakelijk mobiel abonnement aanbieden met een dual sim telefoon. De Honor 6+ is een dual sim telefoon, die ook gebruik kan maken van 4G internet. Honor is een dochtersmerk van het Chinese Huawei. In Nederland is Huawei bezig aan een opkomst, in China zijn ze al één van de grootste smartphonefabrikanten. In het onderstaande overzicht zijn de vier beste mobiele abonnementen te zien. Er is gekozen voor abonnementen met minimaal 150 belminuten/sms’jes en 1000 MB internet.

De Honor 6+ heeft een sterke 8-megapixel camera met een 5,5 inch groot Full HD scherm. Hiermee kun je zeer scherpe foto’s maken. De Honor 6+ heeft een krachtige accu die wel twee dagen mee kan gaan. De accu is zelfs twee keer zo krachtig als die van de iPhone 6s. Een ander voordeel van de Honor 6+ is het werkgeheugen van 3 GB, dit zorgt er voor dat de telefoon zeer snel is.

Zakelijk mobiel abonnement met iPhone 6S Het voordeligste zakelijk mobiel abonnement is verkrijgbaar bij Telfort. Voor € 19,84 per maand, kun je gebruik maken van 150 belminuten, onbeperkt sms’en en 1000 MB internet. Er komen enkel nog eenmalige kosten voor de telefoon bij van € 145,-. Bij Telfort maak je gebruik van 3G internet, waarbij je een maximale snelheid kunt halen van 14 Mbps. Dit is voldoende om te surfen op het internet en om mails te beantwoorden. Wil je echter graag muziek streamen of bestanden uploaden, dan is het aan te raden om te kiezen voor een hogere internetsnelheid.

T-mobile biedt een mobiel abonnement aan met 4G internet. Voor € 24,01 per maand, krijg je 150 minuten, onbeperkte sms’jes en 1000 MB internet. Met het 4G netwerk van T-mobile kun je een maximale snelheid behalen van 120 Mbps. T-mobile heeft vandaag aangegeven dat ze voor woensdag 13 januari 4G+ activeert, waardoor je een nóg hogere internetsnelheid kunt behalen. Naar verwachting wordt de internetsnelheid met 50% verhoogd.