Zakelijk mobiel abonnement met iPhone 6S Het is vaak voordeliger om een zakelijk mobiel abonnement inclusief telefoon aan te schaffen. Je kunt zowel voor de allernieuwste als de wat oudere telefoons kiezen.

Zakelijk mobiel abonnement vergelijken

De iPhone 6S is een ideale telefoon voor een zakelijk mobiel abonnement. De telefoon heeft een sterke accu en is, dankzij de A9-chip, erg snel. Daarnaast is er een scherpe camera ingebouwd en kun je gebruik maken van 4G internet.

Er zijn momenteel vier providers die een zakelijk mobiel abonnement met een iPhone 6S aanbieden, namelijk: Telfort, T-mobile, Vodafone en KPN. Deze vier providers bieden ieder verschillende abonnementen aan. In onderstaande vergelijking zijn de beste abonnementen te zien inclusief een iPhone 6S. De abonnementen zijn geselecteerd op minimaal 300 minuten/sms’jes en 1000 MB 4G internet.

Provider Bundel
Maandprijs
Telfort Zakelijk mobiel Abonnement 300 Min
Onbeperkt SMS-en
1000MB
€ 29,76*
eenmalige kosten € 194,-
alt
T-Mobile Zakelijk mobiel Abonnement 300 Min
Onbeperkt SMS-en
1000MB
€ 16,10
eenmalige kosten € 545,-
alt
Vodafone Zakelijk mobiel Abonnement Onbeperkt bellen+ SMS-en
4000 MB
€ 49,00
eenmalige kosten € 79,-
alt
KPN Zakelijke GSM Abonnementen 150 Min/SMS
1000MB
€ 42,50
eenmalige kosten € 243,23,-
alt

* Dit abonnement is inclusief de 4G-versneller. Tijdelijk kost dit € 0,83 per maand.

De provider met het beste zakelijk mobiel abonnement

Iedere provider is uniek ten opzichte van de andere providers. Telfort biedt de goedkoopste mogelijkheid voor een zakelijk mobiel abonnement inclusief iPhone 6S. Wat daarbij wel opvalt is dat je extra moet betalen om gebruik te kunnen maken van 4G internet. Tijdelijk is dit slechts € 0,83 per maand, waar het voorheen € 5,- per maand was. Bij Telfort maak je gebruik van het netwerk van KPN en kun je een maximale snelheid van 150 Mbit/s halen. Bij de andere providers maak je gratis gebruik van het 4G netwerk. T-mobile biedt als enige geen landelijk dekkend 4G netwerk aan.

Bij T-mobile is het ook niet mogelijk om per maand voor je toestel te betalen, de enige keuze is dat je het toestel in één keer betaald. Bedenk dus vooraf of je maandelijks iets meer wilt betalen voor je abonnement of dat je eenmalig het toestel aan wilt schaffen. Mocht je voor het eerste kiezen, is het aan te raden te kiezen voor Telfort of Vodafone.

Het beste zakelijk mobiele abonnement is van KPN, zij bieden een landelijk dekkend 4G netwerk aan met een maximale snelheid van 225 Mbit/s. Daarnaast krijg je ook de eerste vier maanden 50% korting voor een Spotify abonnement en 1500 MB gratis data. Mocht je een grotere databundel aanschaffen, zit hier gratis Spotify bij gedurende het contract. Wil je echter voordeliger uit zijn per maand, is het aan te raden om voor Telfort te kiezen.