T-mobile verhoogt databundelsMobiele provider T-mobile heeft aangekondigd de databundels van veel pakketten kosteloos te gaan verhogen. De verhoging zal op 6 mei worden doorgevoerd.

T-mobile gaat de databundels van de meeste pakketten flink verhogen, dit aangezien ze merken dat consumenten steeds meer gebruik maken van de internetbundel. Consumenten lijken meer gebruik te maken van mobiel internet voor het kijken van filmpjes en streamen van muziek, dit gaat ook steeds sneller door de komst van een stabiel 4G netwerk.

Er is gekozen om alleen de grotere databundels te vergroten, T-mobile geeft aan dat juist deze klanten behoefte hebben aan meer data. Klanten met een databundel van 1GB of minder krijgen dus geen extra data. Heb je nu een 2GB  databundel binnen je abonnement dan krijg je per 6 mei 3GB aan data, heb je 5GB dan ga je naar 6GB en heb je 10GB dan krijg je vanaf mei 12GB.

De veranderingen worden doorgevoerd voor nieuwe klanten en bestaande klanten en voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Naast het verhogen van de abonnementen, krijgen ook prepaid klanten zo meer waar voor hun geld. Je kan bij T-mobile kiezen uit onder de andere een losse Internet bundel, Internet Maand bundel of Internet maand Xtra bundel. De Internet bundel was 100MB en wordt nu 200MB, de Internet Maand bundel gaat van 350MB naar 1GB en de Internet maand Xtra bundel gaat van 1GB naar 1,5GB.

De prijzen van alle abonnementen blijven gelijk. De verhogingen gelden voor de Stel Samen & Stel bij, Stel Samen en Samengestelde abonnementen. Klanten waarbij de databundel zal worden vergroot, worden op de hoogte gesteld per sms of e-mail.