Zakelijk en privé gescheiden met Xiaomi dualsim 4GVoorheen was het nog niet mogelijk om bij een duel sim toestel gebruik te kunnen maken van zakelijk 4G internet op beide sim kaarten. Echter heeft Xiaomi een nieuw toestel aangekondigd waarmee dit mogelijk gaat worden.

Zakelijk 4G internet op beide sim kaarten

Wanneer men voor zowel zakelijk als privé een abonnement gescheiden houdt is het raadzaam een los toestel met dualsim 4G aan te schaffen met daarbij een zakelijk gsm abonnement. Met een dualsim 4G is het namelijk mogelijk om met beide sim kaarten te verbinden met het zakelijk 4G netwerk. Zo profiteert men van de beste internetverbinding voor zowel privé als zakelijk.

In veel gevallen kunnen toestellen met dualsim op de tweede sim kaart geen 4G ontvangen. Dit komt doordat de oudere hardware dit niet ondersteunt. De chinese smartphone fabrikant Xiaomi brengt hier verandering in. Met de nieuwe RedMi 2 dualsim 4G biedt Xiaomi de ondernemer de mogelijkheid om een stijlvolle smartphone te combineren met een zakelijk GSM abonnement naar keuze. Momenteel is de Redmi 2 dualsim 4G nog niet te verkrijgen in Nederland, echter kan men wel andere goedkope Xiaomi smartphones online bestellen.

Xiaomi Redmi 2 dualsim 4g

Een los zakelijk GSM abonnement aanschaffen

Vodafone heeft een aantrekkelijk zakelijk GSM abonnement. Dit komt voornamelijk doordat zij onbeperkt bellen en smsen in 43 landen beschikbaar stellen. Daarbij heeft men in die 43 landen een databundel van 1GB. Zo is het mogelijk om overal up to date te blijven met het laatste nieuws en bent u niet meer afhankelijk van een wifi hotspot.

Het is echter niet verplicht om een zakelijk GSM abonnement met internet te nemen. Voor degene die op zoek is naar een aantrekkelijk abonnement zonder internet hebben wij de beste zakelijke GSM abonnementen uitgezocht.

Nr. Zakelijke provider Abonnement Prijs per maand Inhoud per maand
Provider nummer 1
T-mobile
T-mobile Sim onlylink

€ 9,50 300 Belminuten
alt
alt
Provider nummer 2

T-mobile Sim only, onbeperktlink

€ 16,53 Onbeperkt Bellen
alt
alt