Goedkoop zakelijk GSM abonnement met Chinese smartphoneDe hedendaagse ondernemer ontkomt vaak niet aan een goedkoop zakelijk GSM abonnement. Het scheelt in maandelijkse kosten en is bovendien in combinatie met een Chinese smartphone heel stijlvol.

De opkomst van Chinese smartphones

Een zakelijk GSM abonnement kan zeer voordelig zijn. Bovendien is het niet nodig om het duurste toestel daarbij te nemen. Een Chinese smartphone biedt een goedkoop alternatief die niet ondergeschikt is aan de high-end toestellen van Apple en Samsung. Bovendien is het design van een Chinese smartphone stijlvol en dus zeer geschikt bij een zakelijk GSM abonnement.

De Chinese smartphones maken daarbij gebruik van goedkope hardware met een hoge kwaliteit. De focus bij producenten zoals Huawei ligt momenteel op het behalen van winst door kleine marges te hanteren. Echter gaat dit veranderen in 2015. De focus zal uitgaan naar high-end toestellen van een duurdere prijsklasse. In eerste instantie lijkt dit voor de consument slecht nieuws. Echter biedt het ook een kans tot prijs dalingen bij high-end toestellen.

Goedkoop zakelijk GSM abonnement met Xiaomi

Momenteel is smartphone producent Xiaomi een van de grootste verschepers op het gebied van toestellen. Zij bieden net als Huawei toestellen aan voor een lage prijs. Daarbij is de hardware in verhouding met de prijs van zeer goede kwaliteit. Wat Huawei wel als voordeel heeft ten opzichte van Xiaomi is dat veel van hun toestellen dual sim ondersteunen. Dit terwijl dat bij Xiaomi slechts bij een beperkt aantal mogelijk is. Met dual sim kan men als ondernemer twee simkaarten in één toestel kwijt. Zo houd u een privé en zakelijk nummer gescheiden in slechts één toestel.

Net als Huawei is Xiaomi zeer populair door zijn goedkope toestellen. Door kleine winstmarges te pakken op hun Chinese smartphones kunnen zij deze goedkoop aanbieden. Daarbij is Xiaomi in tegenstelling tot Huawei niet van plan om zijn beleid aan te passen. Een goedkoop zakelijk GSM abonnement in 2015 kan dus met een Xiaomi toestel.

Xiaomi is nog niet heel bekend in Nederland maar al wel in een beperkt aantal webwinkels verkrijgbaar. Door een slimme combinatie te maken van een goedkoop zakelijk GSM abonnement en een Chinese smartphone los aan te schaffen levert dit veel voordeel op. Daarbij heeft men een stijlvol zakelijk toestel van goede kwaliteit.