Overzicht 4G snelheid van zakelijk mobiel internetNederland krijgt sneller zakelijk mobiel internet. Dit komt doordat het 4G netwerk steeds uitgebreider en sneller wordt.

Belang van zakelijk mobiel internet

Verschillende providers bieden 4G snelheid aan voor zakelijke klanten. Als ondernemer wilt men zo snel mogelijk op de hoogte zijn van het laatste nieuws en technieken. Snel zakelijk mobiel internet draagt daar aan bij. Bovendien is tijd kostbaar en wilt men zo snel mogelijk zaken online kunnen regelen.

Overzicht zakelijk mobiel internet

Hieronder is een overzicht van zakelijk mobiel internet dat momenteel wordt aangeboden. Hierbij is 4G snelheid opgenomen in het overzicht.

Provider Databundel Internet snelheid Belminuten/sms Maandprijs
Vodafone 5000 MB 4G – 225 Mbit/s 275 belminuten + onbeperkt smsen

€ 25,-

alt
T-Mobile 5000 MB 4G – 120 Mbit/s 200 belminuten + onbeperkt smsen

€ 22,31

alt
Tele2 4000 MB 4G – 225 Mbit/s Onbeperkt belminuten/smsjes

€ 18,00

alt
Youfone Onbeperkt internet 3G – 14,4 Mbit/s 450 belminuten/smsjes

€ 25,-

alt
Telfort 3000 MB 3G – 7 Mbit/s 300 belminuten + onbeperkt smsen

€ 24,85

alt

Vodafone en T-Mobile bieden zeer snel zakelijk mobiel internet aan. Dit komt doordat zij gebruik maken van het 4G netwerk. De providers Tele2, Youfone en Telfort bieden minder snel zakelijk mobiel internet aan. Dit komt doordat zij nog gebruik maken van 3G internet.

Het snelste zakelijk mobiel internet

Vodafone heeft het snelste zakelijk mobiel internet. Daarbij kan Vodafone landelijk 4G leveren. Men kan dus overal profiteren van snel internet. In tegenstelling tot T-Mobile die een hoge 4G snelheid levert maar slechts een beperkte dekking in Nederland heeft.

Let op dat de maximale snelheid een theoretische snelheid is. Dit houdt in dat het de maximale snelheid betreft die haalbaar is op het zakelijk mobiel internet.

> Bekijk ook eens zakelijk mobiel internet met telefoon.