zakelijk tele2 abonnementMobiele provider Tele2 ziet zijn mobiele tak steeds verder groeien. In het derde kwartaal van 2014 haalden zijn ruim 23 duizend nieuwe klanten binnen.

De zaken voor internet- en mobiele provider Tele2 gaan erg goed. Sinds oktober 2013 zijn het aantal mobiele klanten bijna verdubbeld. De groei ten opzichte van vorig kwartaal is 3 procent, hier mee komt Tele2 uit op bijna 800 duizend mobiele klanten.

De reden voor de populariteit ziet de provider zelf in het vereenvoudigen van zijn mobiele abonnementen, dit gebeurde in september van dit jaar. Daarnaast biedt Tele2 natuurlijk abonnementen aan voor tarieven die zwaar concurrerend zijn voor de grote mobiele providers zoals KPN, T-mobile en Vodafone.

Om de concurrenten bij te kunnen houden, is Tele2 nu druk bezig met de opbouw van zijn 4G netwerk. Momenteel maakt Tele2 nog gebruik van het netwerk van mobiele provider T-mobile, dit gaat echter dus veranderen. Wanneer Tele2 zijn 4G netwerk uit gaat rollen is nog niet duidelijk, ze willen dit pas doen als ze een landelijk dekkend netwerk kunnen aanbieden. Dat Tele2 druk bezig is met de opbouw van het 4G netwerk, blijkt uit de hoge investeringen van het afgelopen kwartaal.

» Alle zakelijke Tele2 abonnementen