Goedkoop 4G toestel

Qualcomm heeft de Snapdragon 210 chip met 4G uitgebracht voor mobiele telefoons. De Snapdragon 210 biedt de gebruiker de nieuwste technieken aan voor een scherpe prijs.

EEN GOEDKOOP 4G GSM ABONNEMENT VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

De 4G verbinding maakt het mogelijk om gebruik te maken van een snelle informatie voorziening. Echter is dit nog niet voor iedereen toegankelijk. Een zakelijk 4G abonnement kost momenteel veel geld. Dit komt doordat het 4G netwerk nieuw is. Tevens zijn de zakelijke telefoons die er gebruik van kunnen maken van een hoge prijsklasse.

Qualcomm heeft hier een oplossing voor. Het 4G netwerk kan met een budget telefoon gebruikt worden dankzij de Snapdragon 210 chip. Dit komt doordat deze chip beschikt over een 4G ontvanger. Verder heeft de chip goedkopere onderdelen voor o.a. de processor en het display. Een zakelijk 4G GSM abonnement afsluiten hoeft dus niet meer met een duur iPhone of Samsung toestel. Voor zakelijke klanten zullen toestellen met een Snapdragon 210 het goedkoopste alternatief worden om gebruik te maken van het 4G netwerk.

GEMAAKT VOOR BUDGET EN SNEL 4G

De chip van Qualcomm is gemaakt om hoge snelheden van 4G te ondersteunen tot wel 150Mbps. Dit houdt in dat de theoretische maximum downloadsnelheid uitkomt op 18,75 mb/s. Dezelfde maximum snelheid kan ook gehaald worden met een Samsung Galaxy s5.

De budget 4G chip biedt meer dan alleen toegang tot een snel netwerk. Budget telefoons met de Snapdragon 210 kunnen gebruik maken van een 720p display en een 1.1Ghz quad core processor. Tevens beweerd Qualcomm dat de chip ondersteuning heeft om maar liefst 75% sneller de accu op te laden. Voor de zakelijke klant die zijn telefoon veel gebruikt is dit ideaal om tijd te besparen.