Beste onbeperkt abonnementHet zakelijke leven is mobiel geworden. De zakelijke GSM is essentieel geworden voor een succesvolle zakenman of vrouw.

Het zakelijke GSM abonnement.

Het gebruik van een zakelijke GSM verschilt per persoon. Er zijn natuurlijk groot en klein verbruikers, daarnaast verschilt het ook hoeveel medewerkers een bedrijf heeft. In dit scenario is uitgegaan van een ZZP ondernemer. ZZPers hebben veel inzicht in het eigen telefoongebruik. Ondernemers met meerdere werknemers kunnen met een zakelijk GSM abonnement beter inzicht krijgen in het verbruik van de werknemers. Dit komt dan overzichtelijk op één factuur.

Het beste zakelijk ZZP GSM abonnement

De moderne ZZPer is veel onderweg, daarom is het essentieel dat er genoeg bereik is. Het telefonisch bereik in Nederland is volledig dekkend. Naast het bereik is het gebruik van de GSM belangrijk. Doordat een ZZPer veel reist kan de bel bundel snel opgaan zonder dit door te hebben. Het is vervelend als gesprekken kort gehouden moeten worden omdat er over de bundel wordt gebeld. Als er over de bundel gebeld wordt kan dit per maand tientallen euro’s meer kosten. Bij kleinere bundels is het buiten bundel bellen erg duur, vaak is dit tarief 0,25 euro cent per minuut. Hiermee is het mogelijk om klanten lang en duidelijk te woord te staan.

Naast het bellen en SMSen is het internet gebruik tegenwoordig veel toegenomen op GSMs. Apps van de NS en ook Google maps werken via het internet. Daarom is het belangrijk om een internetbundel aanschaffen bij een zakelijk GSM abonnement. Het gemiddeld internetgebruik van een consument is ongeveer 500 MB. Dit gemiddelde zegt echter niks over het zakelijk gebruik. Ondernemers gebruiken de smartphone steeds efficiënter. Dit wil zeggen, ondernemers gebruiken de smartphone voor betalingen, foto’s voor voorbeelden. Enkele ondernemers gebruiken zelfs video calls voor vergaderingen.

Het beste abonnement.

T-mobile biedt het beste zakelijk GSM abonnement voor de ZZPer. T-mobile biedt een voordelig onbeperkt sim only abonnement met internet. Bij dit abonnement krijgt u gratis een databundel van 2 GB. Deze bundel van T-mobile kost € 28,80 per maand. Een vergelijkbaar abonnement bij Vodafone kost € 49,- per maand. Met een databundel van 2 GB heeft u de mogelijkheid om dagelijks: 20 webpagina’s te bekijken, 20 e-mails te versturen, 15 foto’s te versturen via het internet en 50 minuten per dag gebruik te maken van google maps navigatie.

> Hier is een overzicht van de beste zakelijke GSMs