De Samsung Galaxy S5 is sinds 11 april beschikbaar in Nederland. De eerste reacties zijn lovend en spreken over de beste telefoon van 2014. Naast de nieuwste hardware is de Samsung Galaxy S5 ook een goede zakelijke telefoon.

De zakelijke GSM

De Samsung Galaxy S5 is perfect voor zakelijk gebruik. De LTE cat 4 technologie geeft toegang tot het 4G netwerk. Daarnaast kan de Samsung Galaxy S5 meerdere verbindingen met 4G zendmasten aan.


1 zendmast2 zendmasten

In het linker voorbeeld heeft de beller een 4G ready GSM. Deze GSM kan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S4 zijn. De Samsung Galaxy S4 kan maar 1 verbinding hebben met een 4G zendmast. Hierdoor vermindert de connectie naarmate de afstand van de zendmast toeneemt. In het rechter voorbeeld heeft de beller een Samsung Galaxy S5. Deze beller kan dus verbinding hebben met 2 zendmasten en daardoor verbetert het bereik en de kwaliteit van het gesprek.

Naast een beter bereik is de Samsung Galaxy S5 ook stof bestendig. Hierdoor kan fijne stof de telefoon niet stuk maken. Door het 5,1 inch hoge resolutie scherm kunt u makkelijk afbeeldingen of video’s aan klanten laten zien.

Zakelijk abonnement voor de Samsung Galaxy S5

Het beste zakelijke abonnement voor de Samsung Galaxy S5 is van KPN. KPN heeft abonnementen voor iedere gebruiker. Deze abonnementen zijn scherp geprijsd. Om de GSM optimaal te benutten geeft het zakelijke abonnement van KPN toegang tot een groot 4G netwerk. Het KPN 4G netwerk is door heel Nederland beschikbaar. Andere zakelijke providers zoals Vodafone hebben geen landelijke 4G dekking. Daarom is de Samsung Galaxy S5 in combinatie met een KPN abonnement de beste optie.

> Hier kunt u de Galaxy S5 gelijk aanschaffen